BIP Września

Technologia google logo wewnętrzna
Strona Główna . . Baza dokumentów . Rejestr zmian . Dostęp do informacji . Statystyki . Kontakt . . . .
Statystyki   »
stronę odwiedziło osób:
6112226
ostatnia aktualizacja BIP'u:
26-04-2017
Portal - Sprawy finansowe
Opinie Regionalnej Izby Obrachunkowej
Pdf
DRUKUJ
POWRÓT
ZGŁOŚ
NIEŚCISŁOŚĆ
Strony w dziale
19756_grafika
Opinia RIO o prawidłowości planowanej kwoty długu Miasta i Gminy Września
uchwała SO-0951/46/P/5/Ko/2017 z dnia 7 lutego 2017r.
19755_grafika
opinia RIO o możliwości sfinansowania deficytu budżetu Miasta i Gminy Września
Uchwała SO-0951/37/D/5/Ko/2017 z dnia 7 lutego 2017r.
19571_grafika
Opinia o projekcie wieloletniej prognozy finansowej Miasta i Gminy Września
.
19570_grafika
Opinia o możliwości sfinansowania deficytu budżetu Miasta i Gminy Września
.
19569_grafika
Opinia o projekcie uchwały budżetowej Miasta i Gminy Września na 2017 rok
.
19463_grafika
Opinia o informacji o przebiegu wykonania budżetu za I półrocze 2016
.
18837_grafika
Opinia o sprawozdaniu z wykonania budżetu za 2015 rok
.
18482_grafika
Opinia o możliwości sfinansowania deficytu budżetu Miasta i Gminy Września
.
18481_grafika
Opinia o projekcie wieloletniej prognozy finansowej Miasta i Gminy Września
.
18480_grafika
Opinia o projekcie uchwały budżetowej Miasta i Gminy Września na 2016 rok
.
17566_grafika
Opinia o przedłożonym sprawozdaniu z wykonania budżetu Miasta i Gminy Września za 2014r.
.
17255_grafika
Opinia o możliwości sfinansowania deficytu budżetu Miasta i Gminy Września
.
17254_grafika
Opinia o projekcie wieloletniej prognozy finansowej Miasta i Gminy Września
.
17253_grafika
Opinia o projekcie uchwały budżetowej Miasta i Gminy Września na 2015 rok
.
16508_grafika
Uchwała nr SO-0954/42/5/Ko/2014 Składu Orzekającego Regionalnej Izby Obrachunkowej w Poznaniu z dnia 14 kwietnia 2014r w sprawie wyrażenia opinii o przedłożonym sprawozdaniu z wykonania budżetu Miasta i Gminy Września za rok 2013.
.
16226_grafika
Uchwała SO-0951/4/D/5/Ko/2014 Składu Orzekającego Regionalnej Izby Obrachunkowej w Poznaniu z dnia 15 stycznia 2014 roku w sprawie wyrażenia opinii o możliwości sfinansowania deficytu budżetu Miasta i Gminy Września
.
16087_grafika
Uchwała SO-0951/11/5/Ko/2013 Składu Orzekającego Regionalnej Izby Obrachunkowej w Poznaniu z dnia 2 grudnia 2013r w sprawie wyrażenia opinii o możliwości sfinansowania deficytu budżetu Miasta i Gminy Września na 2014 rok
.
16086_grafika
Uchwała SO-957/32/5/Ko/2013 Składu Orzekającego Regionalnej Izby Obrachunkowej w Poznaniu w sprawie wyrażenia opinii o projekcie uchwały w sprawie uchwalenia Wieloletniej Prognozy Finansowej Miasta i Gminy Września na lata 2014-2020
.
16085_grafika
Uchwała SO.0952/32/5/Ko/2013 Składu Orzekającego Regionalnej Izby Obrachunkowej w Poznaniu z dnia 2 grudnia 2013r w sprawie wyrażenia opinii o projekcie uchwały budżetowej Miasta i Gminy Września na 2014 rok
.
15534_grafika
Uchwała nr SO-0954/20/5/2013/Ko Składu Orzekającego Regionalnej Izby Obrachunkowej w Poznaniu z dnia 11 kwietnia 2013r w sprawie wyrażenia opinii o przedłożonym sprawozdaniu z wykonania budżetu Miasta i Gminy Września za rok 2012
.
15315_grafika
Uchwała nr SO-0951/3/P/5/Ko/2013
.
15257_grafika
Uchwała nr SO-0951/12/5/Ko/2012
.
15256_grafika
Uchwała nr SO-0957/34/5/Ko/2012
.
15255_grafika
Uchwała nr SO-0952/34/5/Ko/2012
.
14502_grafika
Uchwała nr So-951/9/P/5/Ko/2012
.
13578_grafika
Uchwała Nr SO-0951/9/D/5/2011/KO
Składu Orzekającego Regionalnej Izby Obrachunkowej w Poznaniu z dnia 19 stycznia 2010r w sprawie wyrażenia opinii o możliwości sfinansowania deficytu budżetu Miasta i Gminy Września.
13577_grafika
Uchwała Nr SO-0951/4/D/5/Ko/2010
Składu Orzekającego Regionalnej Izby Obrachunkowej w Poznaniu z dnia 7 grudnia 2010r w sprawie: wyrażenia opinii o możliwości sfinansowania deficytu budżetu Miasta i Gminy Września na 2011 rok..
13576_grafika
Uchwała Nr SO-0951/II/7/5/Ko/2010
Składu Orzekającego Regionalnej Izby Obrachunkowej w Poznaniu z dnia 7 grudnia 2010 roku w sprawie: wyrażenia opinii o projekcie wieloletniej prognozy finansowej Miasta i Gminy Września na lata 2011-2035..
13575_grafika
Uchwała Nr SO-0951/11/P/5/2011/Ko
Składu Orzekającego Regionalnej Izby Obrachunkowej w Poznaniu z dnia 19 stycznia 2011r w sprawie: wyrażenia opinii o prawidłowości planowanej kwoty długu przez Miasto i Gminę Września.
12277_grafika
Uchwała Nr 45/SO-5/P/2009/Ko
z dnia 4 grudnia 2009 r. w sprawie: wyrażenia opinii o prawidłowości prognozy kwoty długu Miasta i Gminy Września..
12276_grafika
Uchwała 1/SO-5/08/Ko
z dnia 25 listopada 2008 r. w sprawie: wyrażenie opinii o możliwości sfinansowania deficytu budżetu Miasta i Gminy Września w 2009 r..
12275_grafika
Uchwała Nr 39/SO-5/D/2009/Ko
z dnia 4 grudnia 2009 r. w sprawie wyrażania opinii o możliwości sfinansowania deficytu budżetu Miasta i Gminy Września.
8658_grafika
Uchwała SO- 0951/160/17/2007
z dnia 4 grudnia 2007r. w sprawie: wyrażenia opinii o prawidłowości prognozy kwoty długu Miasta i Gminy Września.
8657_grafika
Uchwała SO.-0951/159/17/2007
z dnia 4 grudnia 2007r. w sprawie: wyrażenia opinii o możliwości sfinansowania deficytu budżetu Miasta i Gminy Września.
8656_grafika
Uchwała Nr 34/17/0954/2008
z dnia 11 kwietnia 2008 r. w sprawie wyrażenia opinii o przedłużonym w dniu 20 marca 2008 r. sprawozdaniu z wykonania budżetu Miasta i Gminy Września za rok 2007.
8655_grafika
Uchwała 80-19/17/0952/2007
z dnia 10 grudnia 2007r. w sprawie wyrażenia opinii o projekcie budżetu Miasta i Gminy Września na 2008 rok. .
Decyzja użytkownika w zakresie plików Cookie na niniejszej stronie

Używamy informacji zapisanych za pomocą plików cookie i podobnych technologii m.in. w celach statystycznych oraz w celu dostosowania naszych serwisów do indywidualnych potrzeb użytkowników. W programie służącym do obsługi Internetu można zmienić ustawienia dotyczące plików cookie.Korzystanie z tego serwisu bez zmiany ustawień dotyczących plików cookie oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia.